Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miley Cyrus édesapja, a rajongók által szintén jól ismert Billy Ray a napokban jelentette be, hogy a következő évaddal véget ér a Hannah Montana. A sorozat hatása mellett nem lehet elmenni, hisz indulásakor ráébresztette a producereket arra, miféle új irányba kell vinni a tinisorozatokat.         Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez Hannah Montana 3

Az Access Hollywoodnak adott interjújában Billy Ray Cyrus bejelentette, még egy évadot elkészítenek a Hannah Montaná-ból, aztán véget vetnek a tinisorozatnak. Az apa közlése szerint a negyedik szezon tizenegy, egyenként félórás epizódból és egy egyórás fináléból fog állni, ami 2010-ben kerül képernyőre. Billy Ray a maga részéről már most befejezte volna a szériát, a negyedik évadhoz Miley ragaszkodott, aki szeretné szépen lezárni a történetet.

Az egyszerűnek tűnő húzás - kellő marketinggel megtámogatva - eléggé bejött, a Hannah Montana iránti rajongás óriási méreteket öltött: Miley Cyrus koncertturnéjára horribilis összegekért keltek el az utolsó jegyek, a sorozathoz kapcsolódó termékeket pedig nem csak az amerikai kislányok vásárolták vagonszám, itthon is szépen mentek például a Hannah Montaná-s tolltartók, amiket a tanévkezdéskor dobtak piacra. Arról az őrületről nem is beszélve, ami a Jetix tehetségkutatóján alakult ki Hannah Montana hívónevére.

A sorozat sikerét azóta több tévés produkció meglovagolta, kezdve az itthon Szerelmes hangjegyek címen bemutatott High School Musical-lel, melynek második része - a maga 18 millió nézőjével - az Egyesült Államok legnézettebb kábeltévés műsorává nőtte ki magát, hogy aztán a harmadik filmmel már a mozikban hódítson. A Hannah Montana nyomvonalán jelent meg a három testvér által alkotott Jonas Brothers is, amely tévéfilm és sorozat után szintén a nagyvásznat ostromolja egy 3D-s koncertfilmmel.

Képek a 3. évadból :

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez

hannah montana washington episode 01

hannah montana washington episode 07

hannah montana washington episode 04

hannah montana washington episode 13

hannah montana washington episode 03