Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jajjj, NEEE! - Hát ez merült fel bennem elsőre, amikor egy külföldi oldalon megláttam azt, amint Miley azt nyilatkozta, hogy egy kis időre abba szeretné hagyni az éneklést, és komolyabban koncentrálna a színészetre. Talán csak egy kitaláció, de lehet némi valóságalapja is...

Kép

Magyar fordításban :

"Nos, igen... Egy kis időre szeretnék leállni az énekléssel, dalszerzéssel, koncertezéssel. Mostantól a színészetre fogok koncentrálni, de senki ne ijedejn meg, még nagyon sokszor fogtok hallani énekelni, de egy kis szünetet tartok. Az életemben nagy szeretpet foglal el a dal, az éneklés, mert ettől lettem sikeres is. Nem végleg vonoluk vissza, csak most a filmezés az első!"

Mileynak ugyanúgy van tehetsége a színészethez, mint az énekléshez. Vegyük csak a tinik kedvenc sorozatát, a Hannah Montanat. Miley hihetetlenül jól játszik benne (habár sokak szerint még van mit tanulnia...), és már a sikersorozat 3. szériáját adják Magyarországon is.

Sajnos ezt a rossz hírt 2 oldal is megerőjítette, de reménykedjünk, Miley nem áll le az énekléssel és a dalszerzéssel sem. Még karácsonyig vannak fellépései, aztán ahogy írta : kis időre leáll. Talán jót tesz ez a pihenés és újult erővel, és klassz számokkal tér vissza a kedvencünk . Miley Cyrus! :)